Factory Food

2008 April

Factory Food, Salone del Mobile Milaan bij de Design Factory Brainport

Factory Food was een speciaal voor het belangrijkste design event van het jaar ontworpen 'recept'. Het was een concept gebaseerd op combinaties van smaken uit twee landen, drop uit nederland met olijven uit Italie, wat daaruit is gekomen? kijk verder onder werk, of download het persbericht.

Meer info zie: werk
www.designfactorybrainporteindhoven.com
download hier het persbericht.


DDW07 Ristorante Da Nello

2007 Oktober

Dutch Design Week, Eat Drink Design

Project waarbij ontwerpers aan Eindhovense horeca gekoppeld werden. Het ontwerp voor Ristorante Da Nello werd hier gepresenteerd.

Meer info zie: werk


22+2 Dag van de Smaak

2007 Oktober

Dutch Design Week, 22+2 XPO & XTRA

22+2 is een project van Ann Maes & Richard Hutten. Zij hebben 22 ontwerpers uit verschillende disciplines om zich heen verzameld die allemaal aan eenzelfde project werken. Tijdens de XPO werden de ontwerpers gepresenteerd (de Burial Cocoon) en tijdens XTRA ‘dag van de smaak’ de ‘Cooups’

Meer info zie: werk


Food For Future

2007 Oktober

Dutch Design Week, Food For Future te Helmond

Een middag vol fooddesign, scholieren hadden samen met GBO ontwerpen gemaakt binnen de foodsector. Automotive liet een nieuwe kijk op mobiliteit zien en met een programma vol sprekers uit de voedingsmiddelen industrie werden de gasten vermaakt. Ik mocht deze dag afsluiten met een kort verhaal over mijn eigen kijk op fooddesign en nodigde iedereen uit om daar dan ook van te komen proeven. Samen met Maison van den Boer had ik een van mijn concepten uitgebreid en werd er weer op spectaculaire wijze van genoten!

Meer info zie: werk


Peepshow

2006 Oktober

Dutch Design Week, ‘peepshow’ in de Smalle Haven Eindhoven.

Voor deze tijdelijk locatie ontwierp ik de inrichting en stelde ik een interessante collectie samen van verschillende ontwerpers om te laten zien hoe je met bijzondere stoelen en ander meubilair van jonge ontwerpers een horeca gelegenheid kan inrichten. De expositieruimte werd tevens gebruik als borrel locatie waar men de ‘peepshow-bites’ kon proeven.


Marres Cooups

2006 September

Tentoonstelling ‘Die Dinge, After Cage’ bij Marres Museum in Maastricht.

Een speciale food experience voor de bezoekers op 23 sept. Genaamd ‘Cooups’ (Cold+Soups). Een proeverij van ‘saaie’ ingrediënten ‘geüpgrade’ naar natuurlijke smaak sensaties!

Meer info zie: www.marres.org


Milaan Burial Cocoon

2006 April

Salone del mobile Milan. ‘Post Mortem’ by Design Academy.

De ‘Burial Cocoon’ was geselecteerd voor deze expositie en is gedurende de designbeurs daar ook tentoongesteld.


Tripolis Boek presentatie

2006 Maart

Tripolis Boek presentatie & expositie

Werk van designers, artiesten en andere creatievelingen die allen hun ‘roots’ hebben in Limburg. De ‘Burial Cocoon’ en het ‘Cocktails & Companions’ servies werden hier gepresenteerd.

Meer info zie: www.tripolis-manifestatie.nl


Design Academy Eindhoven Graduation

2005 Oktober

The graduation show van de Design Academy Eindhoven.

Beide afstudeerprojecten waren geselecteerd om gepresenteerd te worden tijdens de show.