werk

ONTWERPSTUDIO

ANNELIES HERMSEN

FOODDESIGN

"Projecten benader ik vanuit creatief en culinair perspectief. Daarbij neem ik de wens van iedere opdrachtgever kritisch onder de loep om zo tot een innovatief en smakelijk resultaat te komen."

Food concept

Een food concept is zoveel meer dan slechts een menu. Passend bij het moment, bij uw evenement, bij uw gasten en locatie, werk ik een totaalconcept uit. Zo vertel ik een verhaal. Uw verhaal. Van gerechten tot aankleding, van uitnodiging tot servies.

 

Productontwikkeling

Zoekt u een nieuw product voor uw bedrijf? Een item dat een verhaal vertelt? Iets compleet nieuws of juist een klassieker in een nieuw jasje? Een uitbreiding van een productserie of juist iets nieuws en innovatiefs? Ik denk mee over 'the story behind the product' en vertaal dat naar de toekomst. Zo komt ik tot bijzondere inzichten vanuit verrassend perspectief, zowel op food als op non food gebied.

Consultancy

Graag sluit ik aan aan uw vergadertafel, in uw keuken of aan uw bar om u te adviseren over allerhande vraagstukken. Van meedenken met startende horeca-ondernemers tot een frisse wind door een gevestigde zaak. Maar ook een trendsessie of inspiratiedocument kan uw onderneming helpen om de blik op de toekomst te verhelderen.

 

Jurering, lectures, keynotes, panels, colleges

Met gedegen kennis, jarenlange ervaring en enorme passie voor gastronomie, kan ik mij vol trots expert in mijn vak noemen. Ik deel mijn liefde voor food design graag met u tijdens een inspirerende presentatie, lezing of college. Ook neemt ik met kritische opinie en heldere visie graag zitting in jury’s, commissies en panels.

TEFAF PREVIEW / MAISON VAN DEN BOER

food concept + productontwikkeling

FOODTRUCK / MAISON VAN DEN BOER

food concept

DE TOEKOMST VAN TOEN / BURO ZORRO

food concept

TASTEMAKERS / CITIZENM

food concept + productontwikkeling

FOOD DESIGN / FOOD FOR CARE

food concept + productontwikkeling

SUCADROPS / NATURAL TABLEWARE

productontwikkeling

ONCOPROOFFOOD / RADBOUD UMC

food concept

VAN FEED NAAR FOOD / WELGRO

food concept + lecture

DE 10 GERECHTEN DDW2011 / M&S EVENTING

food concept

ONTBIJT INSPIRATIE / UNILEVER

productontwikkeling

SWEET DINER & SUGAR SHOW DDW2009 / LEBESQUE

food concept

HELMONDSE HEERLIJKHEDEN / GEMEENTE HELMOND

productontwikkeling

BROODMANDJE 2.0/ SYNTENS & DESEMENZO

productontwikkeling

RECYCLE LUNCH / VAN HAPPEN CONTAINERS

food concept

MAASTICHT VLAAI / MAASTRICHT MARKETING

productontwikkeling

SO SOUR SO SWEET / ING

food concept

NO NONSENSE DDW 2014 / VAN ABBE MUSEUM

food concept

FOOD HACK / SHOOT MY FOOD

food concept

AUTUMN GALA DINER / MAISON VAN DEN BOER

food concept

VINTAGE VEGGIES / HUTTEN CATERING

food concept

DROMEN DURVEN DELEN / OSEVEN

food concept

LIVE COOKING / TERLET & JONGIA

food concept

BLB DINING / HORECA DEVELOPMENT & VIP CATERING

food concept

FASHION FOOD / MLY

food concept

MEAT ANOUK & ANNELIES DDW 2008

food concept

CHOCOTEASER / KWANTUM

productontwikkeling

IMPERFECTIE PERFECTE / FOOD CABINET

food concept

FOOD DESIGN CATERING / ASR

food concept

TOPMOBIEL GALA DINER / MECC

food concept

JURERING, LECTURES, KEYNOTES, PANLES, COLLEGES

VEGHELS KUUKSKE / MAISON VEN DEN BOER

productontwikkeling

MEAT THE FUTURE / KEURSLAGERS

lecture

DESIGN DINER / BIJENKORF

food concept

OVER WATER / SPA

productontwikkeling + lecture

GANGWAY CLUB / VENUEZ

food concept

TAUPE MINIBAR DDW 2010 / JANNISSIMA

food concept

FOOD DESIGN / FOOD INSPIRATION MAGAZINE

lecture

C!RCUS / AEON PLAZA HOTELS

food concept

BUSINESSCLASSBOX / KLM CATERING SERVICES

productontwikkeling

ONTWERPSTUDIO

ANNELIES HERMSEN

FOODDESIGN

 

info@annelieshermsen.nl

+31 (0)6 129 06 249

 

Halvemaanstraat 34

5651 BP Eindhoven

Copyright © 2017 Ontwerpstudio Annelies Hermsen All Rights Reserved