MLY

ONTWERPSTUDIO

ANNELIES HERMSEN

FOODDESIGN

FASHION FOOD

Wat serveer je bij een modeshow van een verfijnd en vrouwelijk kledingmerk? Verfijnde en vrouwvriendelijke hapjes natuurlijk. Licht, healthy, chique, beeldig en vooral onweerstaanbaar verrukkelijk.

 

Emily Hermans, de leading lady van het kledingmerk MLY, organiseerde voor een club ondernemersvrouwen een informele modeshow om haar prachtige nieuwe collectie te presenteren. Zij vroeg mij de modeshow culinair aan te kleden met een volledige, maar wel luchtige én verantwoorde ‘dames-maaltijd’.

 

Passend bij de verfijning en vrouwelijkheid van het merk heb ik de hapjes heel licht en vrouwvriendelijk gehouden, met weinig koolhydraten en vetten. De gasten genoten van een parade van zalmtartaar met bloemkoolvinaigrette en kwarteleitjes, gemarineerde trostomaatjes met schuim van kokosmelk en een terrine van bospaddenstoelen met wagame. Maar ook kleine hamburgers van scampi’s en kreeft. Het dessert, een citrusfruitsalade met sinaasappelkletskopje, stal tenslotte de show.

 

Emily Hermans over de samenwerking:

“Een MLY Fashion dinner is pas compleet als alle zintuigen geprikkeld worden. Eten is daarbij heel erg belangrijk. Met de juiste ingrediënten en presentatie maakte Annelies de avond tot een succes. De gerechten waren vernieuwend, spraakmakend en verfijnd.”

ONTWERPSTUDIO

ANNELIES HERMSEN

FOODDESIGN

 

info@annelieshermsen.nl

+31 (0)6 129 06 249

 

Halvemaanstraat 34

5651 BP Eindhoven

Copyright © 2017 Ontwerpstudio Annelies Hermsen All Rights Reserved