ASR

FOOD DESIGN CATERING

Je verwacht het niet. Een klassieke Franse bistro midden op een vastgoedbeurs. De geur van verse tarte tatins, terrines en souffles verrassen en verleiden. Het weelderige decor valt op tussen de veelal sobere en zakelijke beursstands. Een warm welkom en een welkome onderbreking voor de relaties van ASR Vastgoed tijdens de vastgoedbeurs.  


ASR Vastgoed is als vastgoedontwikkelaar elk jaar vertegenwoordigd op de Provada vastgoedbeurs, met elk jaar een wisselend thema. Al een aantal jaren verzorg ik de culinaire aankleding van de stand van ASR Vastgoed, passend bij het gekozen thema.

Zo heb ik bijvoorbeeld bij het thema ‘bistro’ ouderwetse Franse bistro-gerechtjes gemaakt. Maar omdat ik in totaaloplossingen en totaalconcepten denk laat ik natuurlijk ook de aankleding van de stand bij het jaarlijkse thema aansluiten.


Mascha v Hardevelt over de samenwerking:

“Nu alweer vier jaar verzorgt Annelies Hermsen ons foodconcept op vastgoedbeurs de Provada. Steeds weet Annelies op haar eigen bijzondere wijze een concept op het gebied van catering neer te zetten die precies aansluit op onze communicatieboodschap. Haar hapjes versterken het ieder jaar wisselende thema van onze stand. Hiermee levert zij een mooie bijdrage aan het succes van onze beursdeelname. Daarnaast komen wij ieder jaar weer bij Annelies terug omdat zij niet alleen met haar catering de juiste snaar weet te raken, maar ook omdat zij een ontzettende fijne leverancier is om mee samen te werken. Ze komt afspraken na, werkt volgens strakke deadlines en neemt bovenal veel zorgen uit handen.”