Hungry for Design
Hungry for Design_Annelies Hermsen
Hungry for Design_gerecht_Dick Middelweerd
Hungry for Design_Dick&Lotte
Hungry for Design_gerecht_Mark Leenders
Hungry for Design_Mark&Raoul
Hungry for Design_gerecht_Cas Pikaar
Hungry for Design_Cas&Lonny
Hungry for Design_gerecht_Eveline Wu
Hungry for Design_Eveline&Ricky
Hungry for Design_gerecht_Naresh Ramdjas
Hungry for Design_Naresh&Sanne
Hungry for Design_gerecht_Taks Yuen
Hungry for Design_Taks&Renee

HUNGRY FOR DESIGN

Dutch Design Week (DDW) kon niet meer fysiek plaatsvinden en ook de horeca heeft haar deuren weer moeten sluiten. Om die redenen lanceerde de stad Eindhoven tijdens DDW een nieuwe online serie: ‘Hungry for Design’. Wat gebeurt er als je de werelden van design en gastronomie bij elkaar brengt?


In de zesdelige serie ‘Hungry for Design’ worden topchefs gekoppeld aan lokale ontwerpers, waarin de chefs worden uitgedaagd op basis van het werk van de ontwerper een gerecht te ontwikkelen. Onder de chefs bevinden zich bekende namen als Dick Middelweerd, Naresh Ramdjas en Cas Pikaar. De deelnemende ontwerpers zijn allen jonge, talentvolle designers met verschillende achtergronden: van social designer tot architect en van een geluidsontwerper tot een materiaal researcher. 


Het concept en de video’s zijn in samenwerking met Blickfänger. De afleveringen zijn opgenomen in Phood Kitchen, op het Campina terrein. In de studio gaan de duo’s met elkaar de keuken in en om tafel, onder leiding van moderator en fooddesigner Annelies Hermsen. 

In aanvulling op de online serie zijn de recepten van de zes gerechten gedeeld, zodat de kijker thuis zelf aan de slag kan in de keuken. De zes afleveringen zijn online te vinden op ThisisEindhoven.com en het YouTube kanaal van @Eindhovencity.