Hutten

VINTAGE VEGGIES

Vintage Veggies zet vergeten groenten weer op de kaart. Verrassende bereidingen en smakelijke combinaties met de vitaminebommen van vroeger. Gasten smulden van ‘Vergeten Groentesoep’ en ‘Wil ie Wortel’ (wortelmuffins met crème fraîche). De ‘Veggie Balls’ bitterballen rolden over de toonbank en ook de koolrabisalade was een grote hit.


Hutten Catering heeft altijd een prominente plek op het foodplein van Theater Boulevard in Den Bosch. In 2011 wilde Bob Hutten zich graag op een bijzondere manier onderscheiden van andere aanbieders op het foodplein door te verrassen met een nieuw concept en menu. Nu eens met verantwoorde snacks.


Om de bezoekers van Theater Boulevard te verwennen en tegemoet te komen aan de grote vraag naar vegetarische producten heb ik het concept ‘Vintage Veggies’ bedacht. Een concept met vegetarische gerechten gemaakt van ‘vergeten’ groenten. Om het plaatje compleet te maken zijn er tweedehands spullen gebruikt om de stand ook ‘vintage’ aan te kleden.


Dat het Vintage Veggies-concept een groot succes was bewijst het feit dat de Vintage Veggies op één dag meer omzet draaide dan bijvoorbeeld de naastgelegen pizzastand.


Bob Hutten over de samenwerking:

“Annelies is Annelies. Ze heeft een goed onderbouwd idee, anders dan anders, doortastend, trendsettend, en charmant in de presentatie. Ze luistert naar argumenten ‘waarom toch eigenlijk beter van niet’, maar overtuigt ‘waarom beter van wel’. Annelies zet je op andere gedachten, niet op het andere been maar op een nieuw been. Dit is Annelies ten voeten uit. Annelies is op een dusdanige wijze geïnspireerd en wordt niet belemmerd door regels, richtlijnen en bestaande procedures zodat ze met haar concepten een grote verandering kan maken. Dat is ook precies wat ze met Vintage Veggies bij Hutten heeft gedaan. Een beetje ‘vreemd voor Hutten’ werd ‘samen met Hutten’ werd uiteindelijk ‘van Hutten’. Missie geslaagd!”