Oseven

DROMEN DURVEN DELEN

Dromen Durven Delen. De nieuwe CD van Marco Borsato vertaald naar een culinaire traktatie. Een dromerig wolkachtig voorgerecht, een gedurfd gepeperd hoofdgerechten en een dessert uit delen om te delen.


Marco Borsato’s 3Dimensies-tour rondom de release van zijn CD ‘Dromen Durven Delen’ had in 2011 z’n hoogtepunt in het Gelredome. Oseven exploiteert als cateraar de skyboxen en VIP-ruimtes in het Gelredome en vroeg mij om een passend menu te bedenken bij het centrale thema van de CD.


Het thema ‘Dromen Durven Delen’ heb ik zowel letterlijk als figuurlijk vertaald naar de verschillende gangen. We begonnen met een dromerig, wolkachtige voorgerecht; een bavarois van paddenstoelen met een aceto-appelstroopschuim. In het hoofdgerecht heb ik het thema ‘durven’ verwerkt, door het gepeperde hoofdgerechten te presenteren in ongebruikelijke kleurcombinaties van rood en zwart. In het dessert heb ik het ‘delen’ letterlijk terug laten komen, want het dessert was pas compleet als je het deelde met een andere gast.