Spa

OVER WATER

Water. We kunnen niet zonder. Maar weet jij eigenlijk wel waar het water in jouw glas vandaan komt? Hoe het proces verloopt van bron naar fles? En hoe kun je als horecaondernemer meer water verkopen en er een persoonlijke touch aan geven? Dat alles komt aan bod in mijn lectures 'Over Water'


In november 2014 bracht ik een bezoek aan de bronnen van SPA, de grootste bronwaterleverancier van de Benelux. Daar leerde ik alles over de herkomst, de eigenschappen en het productieproces. Het inspireerde mij om meer te weten te komen over bronwater. Die kennis deel ik nu in mijn lectures over water. Ik heb op verzoek van SPA bij diverse projecten conceptueel meegedacht. Bijvoorbeeld bij een workshop en twee food-inspirationdagen.


Bijzonder leuk was het omzetten van deze kennis in een praktisch advies. Voor SPA heb ik mijn visie op water uitgewerkt in een concreet idee voor horeca-ondernemers. Wat kun je als ondernemer doen om de waterverkoop te laten stijgen? Maak er een belevenis van! Zet bijvoorbeeld een 'aqua mango-wortel' op je kaart en serveer een fles SPA Barisart, samen met een huisgemaakte siroop en strakgesneden partjes wortel en mango op een kleurrijk dienblaadje. Of maak een combi van SPA Marie Henriette en siroop van venkel en steranijs. Superverfrissend. Een gegarandeerde zomerhit!