Venuez
FOTOGRAFIE: Gino van Meenen

GANGWAYCLUB

Welcome to the Gangway Club. Waar je welkom wordt geheten door de doorbitch. Kies jouw favo cocktail van de gigantische cocktailkaart, gepresenteerd door de mini-doorman. En snoep van de poeders op spiegelschaaltjes en pilletjes in alle soorten en maten. Join the club!


VENUEZ biedt met een hospitality en lifestyle magazine, awardshows en evenementen een kijkje in het hippe barleven van Nederland. Voor de jaarlijkse beurs in de Rotterdam Cruise Terminal vroeg Veneuz mij in 2010 om één van de inspirational stands culinair creatief in te vullen, gekoppeld aan een aantal cocktailshakers van Barsupport. Onze stand was gelokaliseerd in de zogenaamde gangway, de slurf waar gasten van de terminal het schip betraden vroeger.


We doopte de entree om tot de Gangway Club; een loungebar waar we het concept van een over-hippe club extra dik hebben aangezet. Dus met ‘doorbitch’, maar ook met een ‘mini promo-man’, die met een grote cocktailkaart de gasten verraste. Daarnaast bood ik dubieus ogende poeders aan op een spiegelend schaaltje, compleet met credit cards om het poeder te verdelen. De poeders hadden verschillende smaken, zoals ananas, mango en passievrucht. Ook serveerde ik in reageerbuisjes pilletjes met dezelfde fruitsmaken. De aangeboden cocktails waren qua smaak afgestemd op de smaken van de verschillende pilletjes en poeders.