FactoryFood

Factory Food, Salone del Mobile Milaan bij de Design Factory Brainport

Factory Food was een speciaal voor het belangrijkste design event van het jaar ontworpen 'recept'. Het was een concept gebaseerd op combinaties van smaken uit twee landen, drop uit nederland met olijven uit Italie, wat daaruit is gekomen? kijk verder onder werk, of download het persbericht.

Meer info zie: werk
www.designfactorybrainporteindhoven.com
download hier het persbericht.


Ready-Made_Chinese

Ready-Made-Chinese

Bij de lezing over de Eindhovense ontwerp/handelsmissie naar Jiangsu verzorgde ik d.m.v. een spannende presentatie met readymade producten de innerlijke mens. Een uitdaging om een keer niet zelf de recepturenwereld in te duiken maar juist met ‘kant & klaar producten’ te werken.

Meer info zie:
werk


Makeblijde het experiment

Makeblijde horecaplan

Makeblijde is een tuinarchitectuurcentrum dat op vele creatieve vlakken bezig is. Vergaderen, trouwen, educatie, hapje eten, het kan er allemaal. Om ervoor te zorgen dat het eten op net zo’n creatieve manier kan gaan gebeuren als het bekijken van de tuinen, ontwierp ik samen met de directie van Makeblijde een horecaplan met bijzondere culinaire invulling.

Meer info zie:
www.makeblijde.nl
werk


MDA Genk

Gastdocent Media & Design Academy Genk

Een weekend kregen de studenten van de MDA de tijd om de multiculturele samenleving in Genk onder de loep te nemen. Ze ontwierpen in groepen verschillende producten & diensten die de multiculturele horeca versterken zouden. Samen met Katja Gruijters, Alok Nandi & Femke Snelting begeleidden we de studenten in dit traject.

Meer info zie:
www.experiencedesign.be


KCS Lunch

Luchtvaartlunch

Op 4 dec. 2007 presenteerden de studenten van de Design Academy Eindhoven en de studenten van l'Ecole Supérieure d'Art et de Design de Reims hun frisse kijk op de luchtvaart voor de toekomst voor KLM, KCS & Servair. Deze presentatie werd afgesloten met een spannende lunch in de Witte Tafel. Deze lunch, mijn ontwerp, werd gepresenteerd op geheel toepasselijke wijze.

Meer info zie:
werk


Eat Drink Design at DDW'07

DUTCH DESIGN WEEK 2007

Deelname aan EAT DRINK DESIGN een initiatief van initiatief van Moon/en/co en Sot-l'y-laisse. Binnen dit fantastische ‘fooddesign-punt’ in de DDW mocht ik mee denken & doen aan het eetconcept.

Meer info zie:
www.eatdrinkdesign.nl